Vad betyder nätneutralitetsförändringar för min VPN-användning?

Nätneutraliteten har varit kraftigt beskjuten i USA. Federal Communications Commission (FCC) har eliminerat många av konsumentskyddet mot internetleverantörer som skördar trafikdata och säljer dessa uppgifter till annonsörer, eller ännu värre.

Bästa vpn tjänsten – Moln- och internettjänster

Det här kan vara illa. Jag är inte särskilt oroad om Comcast upptäcker min hemliga passion för muskelbilar och jag får fler annonser för bil anpassa kit. Det kan vara irriterande, men jag gör inget jag vill dölja. Där problemet kan uppstå är om Internetleverantörer börjar infoga sina egna annonser i stället för annonser av, säg, test: bästa vpn-tjänsterna för att surfa anonymt. Det skulle kunna skära av intäkterna som håller webbplatser vid liv, och som kan få mycket allvarliga konsekvenser.

När det gäller personligt bruk och om du ska använda en VPNS.se hemma på grund av nätneutralitet, tror jag inte att vi är där … Ännu. Visst, om du arbetar på konfidentiell information och ansluter till arbetet, bör du använda en VPN. Men vi har ännu inte sett några bevis på Internetleverantörer är så påträngande att alltid-på VPN krävs hemma.

Håll ögonen öppna för den här guiden, för om det ändras, så meddelar vi dig.

Comments are closed.