Var kan man köpa en elektronisk cigarett ?

Vanor och seder utvecklas och nu är det inte olämpligt att träffa någon vaping på sin elektroniska cigarett och Aromer & Essenser, Capella Aromer, Flavourart Aromer, Nikotin, Nikotin salt, Vape moddar, Mekaniska Moddar, Reglerbara moddar, Squonks, RBA Coils.

Denna patenterade produkt i Kina har varit en växande framgång under en tid med rökare som vill sluta röka.

Den elektroniska cigaretten: vad är det ?

Den elektroniska cigaretten fungerar genom att använda en speciell e-vätska som innehåller nikotin och, när den upphettas, producerar en ånga vars densitet liknar den hos en cigarett. Det finns dock ingen tobak eller bränning, och därför är denna ånga mycket mindre hälsofarlig än cigarettrök.

Typiskt består en elektronisk cigarett av en finfördelare (även kallad en clearomizer), den del av enheten som värmer vätskan för att producera ånga. Men också från ett batteri, ju fler milliamps per timme (mAh) batteriet har, desto längre kommer e-cig i fråga att vara på dagen.

Om du vill sluta röka gradvis genom att välja den elektroniska cigaretten, kan nikotindosen av e-vätskan väljas enligt din nuvarande cigarettförbrukning. Dessutom kan du gradvis minska denna dos för att slutligen köpa e-vätska utan nikotin. Observera att det är möjligt att köpa tobaks smakflaskor, men även påfyllningar med fruktig smak se gourmet aromer (det finns till exempel e-vätska med pastis smak).

De olika ställena att köpa elektroniska cigaretter

Så mycket som försäljningen av traditionella cigaretter är begränsad till tobakskontor, så mycket är den elektroniska cigaretten tillgänglig på ett mycket bredare teckenfält.

Tobaksaffär

Vissa tobaksaffärer marknadsför den. Även om de nyligen lutar sig mer mot lösningar som Ploom en tobak förångare som beskattas som cigaretter och vars hälsofördelar verkar mindre eftersom de additiva agenterna som används i stora tobaksmärken också är i partiet. Detta i sig är inte särskilt förvånande eftersom det vanligtvis är en produkt som marknadsförs och tillverkas av tobaksindustrin. För mer information kan du se intervjun med PR Dautzenberg på webbplatsen för Nouvel Observateur

Stormarknader och icke-specialiserade butiker

Vissa stormarknader, såsom e-juice, e juice, ejuice, eller e-juice, erbjuder självbetjäning elektroniska cigaretter. Endast, det saknar oundvikligen en uppföljning av klienten för att tydligt identifiera hans behov. Faktum är att det enda sättet att konsumenten måste veta vilken produkt som passar honom, i det här fallet är att snabbt hänvisa till Internet eller förlita sig på slumpen. Inte alla rökare använder samma utrustning. Vissa batterier med låg autonomi är tillräckligt för små vapers medan andra behöver mycket autonomi. Möjligheten att hantera spänningen, kraften… är också viktiga punkter. För att inte tala om valet av clearomizer, den e-vätska som kunden inte kan försöka…

Specialiserade butiker

Det är också möjligt att gå till en specialiserad butik, det finns mer och mer i stora franska städer.

Det kommer då att vara möjligt att kontakta en produktspecialist som kan vägleda dig i valet av den elektroniska cigaretten som passar dig enligt dina behov och din budget. Ofta drivs E-cigg från Ecigaretter.se e-cigarettaffärer av tidigare rökare idag kunniga vapers och utmärkt råd. De är människor som är intresserade av nyheter, som har upplevt svårigheterna att stoppa och vem vet hur man svarar på dina frågor.

Det finns ett stort antal modeller på marknaden, och med direkt råd från en expert gör det mycket lättare att välja den bästa produkten. Men också att välja från en mycket större katalog av e-vätska, med smaker och smaker som inte nödvändigtvis kommer att finnas tillgängliga i massdistribution eller tobakskontor. Du kommer speciellt att ha möjlighet att prova E-vätskor och ställa frågor om deras ursprung. Du kan hänvisa till tillverkarens säkerhetsdatablad för att verifiera ursprunget för alla komponenter i e-vätskan.

Källor: Bab, Alla Bolag, Trustpilot, Wikipedia, Försvarsmakten, Polisen, Twitter, Facebook, Instagram, Hitta, Eniro.

Comments are closed.